Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 10:23

Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή: δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δυο συνδυασμούς που συμμετέχουν στον Β` Γύρο

Για τον Β` Γύρο των Περιφερειακών Εκλογών στη Δ. Μακεδονία.

Στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών βρέθηκαν δυο νεοφιλελεύθερες παρατάξεις προερχόμενες  από το Χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Στη μία επικεφαλής είναι ο σημερινός Περιφερειάρχης όπου επί τέσσερα χρόνια έκανε πλάτες στην Κυβέρνηση της ΝΔ για να περάσει την απολιγνιτοποίηση, το ΣΔΑΜ, τα εδαφικά, την απαλλαγή της ΔΕΗ από την υποχρέωση αποκατάστασης των ορυχείων κ.α. Μοίρασε άδικα και επιλεκτικά τις επιδοτήσεις (40ντάρια) στους επαγγελματίες αδικώντας παράφορα αυτούς που πραγματικά καταστράφηκαν από την υγειονομική κρίση. 

Στην άλλη επικεφαλής είναι ο κύριος Αμανατίδης βουλευτής της ΝΔ στα τέσσερα προηγούμενο χρόνια όπου ψήφισε χωρίς καμιά διαφοροποίηση ολόκληρο το αντεργατικό, αντιλαϊκό «οπλοστάσιο» της ΝΔ και των κερδοσκόπων του Κεφαλαίου. Εκτός από όλα τα παραπάνω που αναφέρουμε ψήφισε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τον «περιβαλλοντοκτόνο» νόμο του Χατζηδάκη που έδωσε «γη και ύδωρ» στους «επενδυτές» των ΑΠΕ για να καταστρέψουν τα δάση, τα βουνά και τα ποτάμια μας χωρίς καμιά εξαίρεση περιοχών «ΝΑΤΟΥΡΑ» εθνικών πάρκων, εθνικών δρυμών κ. α Στον προεκλογικό του αγώνα αναφέρθηκε επανειλημμένως στο όραμά του για την «πράσινη ανάπτυξη» της Δυτικής Μακεδονίας κλείνοντας το μάτι στις εταιρείες εγκατάστασης Βιομηχανικών ΑΠΕ. 

Γι όλους αυτούς και ακόμα περισσότερους λόγους δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δυο συνδυασμούς που συμμετέχουν στον Β` Γύρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 10:25